where has the time gone?

View previous topic View next topic Go down

where has the time gone?

Post by donjack on Tue 31 Jan 2017 - 21:54

just (another) little update!
I have had my wind now for two months tomorrow! where has the time gone?

a couple of things I've noticed:-
1. when I connect my phone via Bluetooth to play music, the first track played title stays on the screen even though its moved on to another track!! anyone else experience this?
2. because of the low stance of the wind, I find myself dropping the rear view mirror a lot because all the traffic behind me appear to have their main beams on!! Laughing Laughing

anyway, two totally minor gripes that don't detract from the fact that the wind is a brilliant little car!!

I was made up the other day, my grandson (11) said the wind was "cool" !! coming from him that is a BIG compliment!! lol!

no doubt I will update in another couple of months and I'm sure you can't wait for that!! lol!
avatar
donjack

Posts : 132
Join date : 2016-11-11
Age : 53
Location : lancaster

View user profile

Back to top Go down

Re: where has the time gone?

Post by ElNumbre on Tue 31 Jan 2017 - 22:28

I've not noticed the Bluetooth issue - what phone are you using?  Did you try applying the update I located?  I do find when my phone connects, it shows the first track in the library, but does update when I use TuneIn Radio or Spotify.
The Bluetooth is a bit meh where it can sometimes be a bit hit and miss connecting.  The phone works better on my Windows Mobile than it does on my Android, but its annoying that you can't choose a separate preferred telephone and music device.

I've also found the issue with the lights in the rear view mirror - particularly 4x4s and those cocking Nissan Qumquats everyone seems to be buying.  I came from an E-Class with electric rear view mirror so the whole manual adjustment thing is a bit meh but otherwise as you say, a fabulous car.

_________________
avatar
ElNumbre
Admin

Posts : 267
Join date : 2016-04-05
Location : Black Country aye it

View user profile http://renaultw.in/d/

Back to top Go down

Re: where has the time gone?

Post by donjack on Tue 31 Jan 2017 - 22:56

elnumbre, I'm using a sony experia m5 aqua, running android 6.0, it connects no problem what so ever! i'll have a look at the software version installed and update if required and hopefully I won't brick the radio into the bargain!! Embarassed
Nissan qumquats!! lol! lol! every man and his dog appears to have one these days!!

my wife has a hyundia ix35 (same stylee as the qumquat!!), the mirror dims automatically, it's brilliant and a nice car too, although the roof doesn't come off!! Laughing Laughing Laughing
avatar
donjack

Posts : 132
Join date : 2016-11-11
Age : 53
Location : lancaster

View user profile

Back to top Go down

Re: where has the time gone?

Post by Bullyboy on Wed 8 Feb 2017 - 6:01

Donjack I get the track issue as well. All plays fine but shows the first track.

Needs the update i guess
avatar
Bullyboy

Posts : 174
Join date : 2016-06-18
Location : North Kent

View user profile

Back to top Go down

Re: where has the time gone?

Post by KatanaAl on Fri 10 Feb 2017 - 14:46

The low stance also means that on dark roads everybody coming towards you blinds you and I find it takes a fraction longer than I'd like to dip my own headlights.
avatar
KatanaAl

Posts : 86
Join date : 2016-07-14
Age : 63
Location : Chopwell

View user profile

Back to top Go down

Re: where has the time gone?

Post by donjack on Fri 10 Feb 2017 - 15:27

bullyboy, updated the software yesterday and its still the same!! there must be a way!! lol!
katanaAl, I know exactly what you mean, I usually just close my eyes!! lol! lol! lol!
avatar
donjack

Posts : 132
Join date : 2016-11-11
Age : 53
Location : lancaster

View user profile

Back to top Go down

Re: where has the time gone?

Post by Bullyboy on Fri 10 Feb 2017 - 23:17

Donjack. Thanks. I won't bother to that then ! Doesn't really matter to me as long as the music plays ! Cheers
avatar
Bullyboy

Posts : 174
Join date : 2016-06-18
Location : North Kent

View user profile

Back to top Go down

Re: where has the time gone?

Post by donjack on Fri 10 Feb 2017 - 23:33

Paul, I've sorted it!! Well my daughter did, my sunnies usually sit on my passenger seat, she pick them up an put them in front of the display!! Can't see whats playing now!! Sorted haha
avatar
donjack

Posts : 132
Join date : 2016-11-11
Age : 53
Location : lancaster

View user profile

Back to top Go down

Re: where has the time gone?

Post by ElNumbre on Sat 11 Feb 2017 - 20:13

Covering the screen is one way to achieve success Smile

Sounds like an incompatibility with AVRCP which is the Bluetooth module that handles the track now/next as well as the media control.
I've got the Xperia Z3 Tablet Compact but it does have OS v 5.1.   I read that there was a bug in the Android 4.3 when the version of AVRCP was moved up.  Might be worth seeing if your phone has an update.

_________________
avatar
ElNumbre
Admin

Posts : 267
Join date : 2016-04-05
Location : Black Country aye it

View user profile http://renaultw.in/d/

Back to top Go down

Re: where has the time gone?

Post by Bullyboy on Sun 12 Feb 2017 - 3:27

Lol like the idea don !
avatar
Bullyboy

Posts : 174
Join date : 2016-06-18
Location : North Kent

View user profile

Back to top Go down

Re: where has the time gone?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum